industriteknik336x290

Industri-Teknik Bengt Fridh är en aktiv partner till pidab

Redan när Industri-Teknik Bengt Fridh AB startades 1969 var huvudinriktningen processvärmesystem. Med åren har verksamheten vuxit med egna verkstäder, konstruktionsavdelningar och framförallt i hur omfattande och komplexa de system är som levereras över hela världen.

Industri-Teknik Bengt Fridh AB arbetar med projekt inom direkt och indirekt processvärme, förvärmning, ugnar, pannor, återvinning, olika typer av processgas- och vätskerening samt brännarsystem.

I de flesta projekt Industri-Teknik Bengt Fridh AB arbetar i spelar brännarsystemet en väsentlig roll, bränsle kan vara kommersiella bränslen som naturgas, eldningsolja, alternativt restgaser och vätskor från olika typer av processer.

Erfarenhet och hög kompetens
Med ITABs långa erfarenhet och systemkunnande löses många processtekniska problem både energimässigt och processtekniskt på ett innovativt sätt. Att aktivt delta i den tekniska utvecklingen har gjort Industri-Teknik Bengt Fridh till vad det är idag – ett teknikföretag med hög teknisk kompetens som gör sitt yttersta för att hitta de rätta lösningarnal. ITAB är ackrediterade som kontrollorgan typ C för tryckprovning upp till 6 bar.


Läs mer på  www.industri-teknikbf.se

IEWgroup gradient336x290

IEW Group och vårt samarbete med Rördesign

IEW Group är en helhetstänkande partner för multidisciplinära anläggningsprojekt i processindustrin.

Om du väljer IEW Group som partner slipper du besväret att arbeta med olika leverantörer. Istället får du en lyhörd och engagerad partner som tar helhetsansvar och som alltid har som utgångspunkt att ta fram smarta och kostnadseffektiva lösningar.

Bakgrund

IEW Group AB bildades så sent som 2012, men Pidabs samarbete med Rördesign och namnet IEW Group sträcker sig mycket längre tillbaka i tiden. IEW Group AB ägs gemensamt av Pidabs moderbolag Eurocon och vår partner Rördesign. Främst hämtas ingenjörsresurser till projektverksamheten från de olika bolagen.

Satsningen på IEW Group och bildandet av IEW Group AB är ett resultat av våra uppdragsgivares önskemål om att placera uppdrag hos en samarbetspartner som har kompetens inom många ingenjörsdiscipliner och som kan ta helhetsansvar. Vi har i moderbolagen tillgång till ca 50 ingenjörer inom ett brett spektrum av kompetensområden. Många har lång erfarenhet av industriella anläggningsprojekt, ofta i ledande roller.

Vill du veta mer om IEW Group?
Läs mer om IEW Group på: iewgroup.se
eller kontakta IEW Groups VD, Lars Axelsson
på telefon: +46 31 749 98 01
eller via e-post: lars.axelsson@iewgroup.se