industriteknik336x290

Industri-Teknik Bengt Fridh AB en aktiv delägare i pidab

Redan när Industri-Teknik Bengt Fridh AB startades 1969 var huvudinriktningen processvärmesystem. Med åren har verksamheten vuxit med egna verkstäder, konstruktionsavdelningar och framförallt i hur omfattande och komplexa de system är som levereras över hela världen.

Industri-Teknik Bengt Fridh AB arbetar med projekt inom direkt och indirekt processvärme, förvärmning, ugnar, pannor, återvinning, olika typer av processgas- och vätskerening samt brännarsystem.

I de flesta projekt Industri-Teknik Bengt Fridh AB arbetar i spelar brännarsystemet en väsentlig roll, bränsle kan vara kommersiella bränslen som naturgas, eldningsolja, alternativt restgaser och vätskor från olika typer av processer.

Erfarenhet och hög kompetens
Med ITABs långa erfarenhet och systemkunnande löses många processtekniska problem både energimässigt och processtekniskt på ett innovativt sätt. Att aktivt delta i den tekniska utvecklingen har gjort Industri-Teknik Bengt Fridh till vad det är idag – ett teknikföretag med hög teknisk kompetens som gör sitt yttersta för att hitta de rätta lösningarnal. ITAB är ackrediterade som kontrollorgan typ C för tryckprovning upp till 6 bar.
Läs mer på  www.industri-teknikbf.se